BOKA

[ Error ]

49 UNIKA RUM

Hos oss är inget rum det andra likt, vare sig i utformning eller inredning. Det är designen och detaljerna som gör våra rum så speciella och minnesvärda.

Precis som när du gästar någon så ser en omtänksam vän till att du kan krypa ner i en skön säng, bäddad med exklusivt egyptisk bäddlinne. I våra badrum finns det hårfön och lyxig duschtvål, schampo och body lotion från Rituals. Det finns också strykjärn och strykbräda på rummet om du behöver.

Hos oss är alla rum unikt inredda och många av våra gäster har därför sina favoriter. Vi har delat in våra rum i fem olika kategorier, primärt baserat på storleken.  

 

Vi har valt bort den traditionella minibaren. Istället gillar vi ”Bar upon request”. Allt som barmenyn har att erbjuda levereras direkt till ditt rum. Då blir sortimentet av drycker, mat och snacks betydligt större än vad som ryms i ett litet kylskåp, samtidigt som det är mer miljövänligt.

Detta ingår i  alla  rum, oavsett storlek och pris

Renoverade badrum med dusch och toalett, hårfön, strykbräda och strykjärn, fåtölj med bord, plasma-TV, telefon och ett snabbt trådlöst internet. Vår omtyckta V frukostbuffé är inkluderad i rumspriset.

Premium double room

Room details

Large double room

Room details

Medium double room

Room details

X-Small double room

Room details

Hundrum

Hundrum