BOKA

[ Error ]

Vinprovarmiddagar

VÄLKOMNA TILL EN MAT- OCH DRYCKESUPPLEVELSE

Tema:   Vinprovarmiddag med tema Champagne
Tid & Datum:  12 Februari 18.00


Var med och upplev samspelet mellan mat och dryck i kombination. Att kombinera mat och dryck på rätt sätt är något som kan lyfta en måltid upp i skyarna.
Först ut är Johanna Carlsson från Ward Wines som kommer att leda er igenom årets första tema som är Champagne. Kvällen startar med mingel där de bjuds på 3 olika Amuse och Champagne. Vi fortsätter sedan att prova tre olika rätter med noga utvald Champagne och rundar av kvällen med lite ost.

Boka bord online för att försäkra er om en plats till en kväll utöver det vanliga. BOKA HÄR

Kvällens Meny

 

Amuse Bouche

- Ostron. Arenkha. Gurka. Daikonkrasse.
- Chips och sikrom.
- Blinier med rökt lax.


1:a servering

Creme ninon. Getost. Hasselnöt

2:a servering

Halstrad Pilgrimsmussla. Jordärtskockskräm. Bränd citron. Krispigt torskskinn med torkad dill.

3:e servering

Rostad majskyckling. Gräddsås med citron, timjan. Helstekt rotselleri. Jordärtskockschips.

Ost

Kittost. Honungsmarinerat vinteräpple/ päron. Äppelpulver. Honungskrasse.
Pain d´epice crumble.

 

Pris: 995:- 
I priset ingår 3st Amuse Bouche, 3-rättersmeny, ost och 6 glas Champagne.

BOKA BORD HÄR

 


Varmt välkomna!