BOKA

[ Error ]

Hotel V ägare

Från Plaza i Karlstad till nr 1 på TripAdvisor i Palma och Helsingborg

Under sexton år ägde vi större hotell som Grand Hotel i Helsingborg och Plaza i Karlstad. Det var en kul och inspirerande tid men själva gillade vi mer små och personliga hotell. Hotellen såldes men efter några år fick vi lust att börja om på nytt. Då var valet av hotellidé ganska självklar: vi ville skapa mindre hotell med en stark identitet där en varm design och passionerat värdskap skulle vara huvudingredienserna. Ett hotell där det mer kändes som att komma hem till någon än till ett hotell. Vi ville skapa en riktig hemma hos-känsla!

2010 startade vi Hotel Feliz på Palma de Mallorca 2010 enligt vårt koncept och gästerna gillade verkligen att komma ”hem” till oss.

När vi tog över Hotel Viking 2014 så var grundidén densamma men anpassat till hotellets förutsättningar.

Idag är alla 49 rummen renoverade och alla har sin egen, unika design. Detsamma gäller våra gemensamma ytor som vi vill ska upplevas som ett vardagsrum hemma. Här lägger vi fokus på detaljerna och att hela tiden göra små förändringar.

Det allra viktigaste är vår personal. Vi lägger stor vikt vid vårt värdskapsarbete. Internt pratar vi inte om gäster utan att vi har vänner på besök i vårt hem. Att vi ska agera precis som man gör när man har sina egna vänner på besök.

Utifrån de gästomdömen vi får för både Hotel Feliz och V Hotel så vet vi att våra team har förstått vår idé och att den uppskattas. Det är med stolthet vi just nu är nummer 1 på TripAdvisor både i Palma och i Helsingborg.

Du är varmt välkommen. Vi hoppas att du ska trivas riktigt bra hemma hos oss.

Karin och Kjell Jakobsson