BOKA

[ Error ]

Om oss

Boutiquehotellet centralt i Helsingborg

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel.

En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma. Ett fyrstjärnigt boutiquehotell i ett anrikt hus med all komfort du behöver, med varm och personlig design där varje rum är unikt inrett. Slå dig ner i vårt vardagsrum, en skön och levande mötesplats som inbjuder både till fokuserat arbete och avslappnat umgänge över ett glas vin framför brasan, en after work eller en cocktail innan natten tar vid.

Bistro V, populär både bland gäster och helsingborgare, serverar en klassisk bistromeny och väl utvalda viner i en härligt levande atmosfär. Söker du en avslappnad känsla som inte kompromissar med kvalitet?

Gillar du golf, konst, god mat, musik, teater eller sporter som klättring, dykning, vandring och vill njuta av det goda livet mellan aktiviteterna? Söker du en svit för bröllopsnatten, den perfekta festlokalen eller en personlig plats för mötet eller konferensen? Helsingborg med omnejd har mycket att erbjuda och V Hotel är ditt perfekta hem när du är hemifrån.

Välkommen till oss på V Hotel, boutiquehotellet i centrala Helsingborg.