BOKA

[ Error ]

En kulturmärkt mötesplats

V Hotell Helsingborgs konferens- och festavdelning ligger i Jacob Hansens Hus, mittemot hotellet. Korsvirkeshuset är ett av Skånes och Helsingborgs finaste och mest välbevarade kulturminnen. Vi är stolta över att kunna arrangera era möten, event och fester i dessa lokaler.


Våra lokaler

Det finns sex olika lokaler med plats för 6-140 personer. Här arrangerar vi konferenser, minimässor och utställningar, workshops, föreläsningar och naturligtvis en massa trevliga fester. Läs mer om samtliga lokaler HÄR

Teknik

I våra lokaler ingår den senaste tekniken med bland annat datorprojektor. I samtliga lokaler  finns både trådlöst och trådbundet Internet.

Fest och event

Vi har tre festlokaler där vi arrangerar de mest fantastiska fester och event enligt dina önskemål och drömmar. Självklart hjälper vi till med allt du önskar för att ditt event ska bli en succé.

Specialarrangemang

Våra härliga lokaler lämpar sig även för specialarrangemang och självklart hjälper vi dig med just dina önskemål inför detta. Slå oss en signal så berättar vi vad vi kan göra för dig.

Tel 042-14 44 20 eller maila info@vhotel.se