CONFERENCE

En kulturmärkt mötesplats

V Hotel är en av Helsingborgs äldsta mötesplatser, här har sammanträden och möten varit hemmahörande sedan början av 1900-talet.

Vår konferenslokal och vinkällare är perfekt för mindre sammanträden, ledningsgruppen eller styrelsemötet.

Kontakta oss på info@vhotel.se för en skräddarsydd upplevelse avseende boende, måltider och konferens.

Vid större tillställningar eller konferensbokningar erbjuder vi även unika och minnesvärda  möteslokaler hos vårt systerhotell endast 250m bort.

Våra lokaler

Det finns 6 olika lokaler med plats för 6-140 personer. Här arrangerar vi konferenser, minimässor, utställningar, workshops, föreläsningar och naturligtvis en massa trevliga fester.

 

Måltider

Vad finns det för bättre sätt att ta en paus från en dag med intensiva möten än att slå sig ner vid ett härligt dukat lunchbord? Vi tycker det är viktigt att ni får en paus från er konferens och en möjlighet att sträcka på benen. Avnjut en lunch på vår restaurang, Bistro V. Vi  samarbetar även med andra restauranger i närheten. Några av dem är Venti Ristorante Trattoria och Bara Vara.

På förmiddagen serverar vi er en god och nyttig frukost med Zoegas kaffe, te, blandade bullar med variation av pålägg, juice, frukt och grönsaker. På eftermiddagen får ni en härlig kopp Zoegas kaffe, te och en smarrig konditorkaka. Vill ni ha en fruktskål i lokalen ordnar vi givetvis det!

Teknik

Alla våra konferenslokaler är utrustade med datarprojektor, trådlöst internet, whiteboard och blädderblock. Skulle ni behöva någon ytterligare teknik för er kommande konferens hyr vi in den från någon av våra duktiga samarbetspartners här i Helsingborg.

KONFERENSLOKALER

THE MOON – V HOTEL

Konferens och möteslokal på V Hotel för styrelse sittning eller mindre grupper.

På hotellet, en trappa ner har vi ett styrelserum med plats för upp till 2-8 personer. Här kan ni konferera och avsluta dagen med en middag för er själva.

BONNIE & CLYDE (The Vault)

Perfekt för styrelsemöten eller er egen Chambre Séparée.

– Styrelsesittning upp till 6 personer
– LED-TV med HDMI-koppling
– Whiteboard / Blädderblock
– Block & penna

WALL STREET (The Vault)

För er som söker en lokal utöver det vanliga.En miljö gjord för att mötas och må bra i. Vi har den senaste tekniken och fantastiska förutsättningar för ett lyckat möte eller en riktigt trevlig middag. Bara att boka nu!

Styrelsesittning: 24 personer
U-Bord: 16 personer
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 20 personer
Sittande middag: 24 personer

OM V HOTEL

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel. En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma.