KONFERENS

En kulturmärkt mötesplats

V Hotel är en av Helsingborgs äldsta mötesplatser, här har sammanträden och möten varit hemmahörande sedan början av 1900-talet.

Vår konferenslokal och vinkällare är perfekt för mindre sammanträden, ledningsgruppen eller styrelsemötet.

Kontakta oss på info@vhotel.se för en skräddarsydd upplevelse avseende boende, måltider och konferens.

 

BOKA KONFERENS HÄR!

Våra lokaler

The Moon i källarplan/vinkällaren är ett mötesrum, styrelse rum, Chambre Séparée för 8-10 personer.

 

Måltider

På förmiddagen serverar vi er en god och nyttig frukost med Zoegas kaffe, te, blandade bullar med variation av pålägg, juice, frukt och grönsaker. På eftermiddagen får ni en härlig kopp Zoegas kaffe, te och en smarrig konditorkaka. Vill ni ha en fruktskål i lokalen ordnar vi givetvis det!

Bor ni på hotellet ingår det middag på kvällen som serveras i vår restaurang Bistro V. Utöver det går det självklart att ordna middag till sällskapet. 

 

Teknik

Alla våra konferenslokaler är utrustade med datarprojektor, trådlöst internet, whiteboard och blädderblock. Skulle ni behöva någon ytterligare teknik för er kommande konferens hyr vi in den från någon av våra duktiga samarbetspartners här i Helsingborg.

KONFERENSLOKALER

THE MOON

Konferens och möteslokal på V Hotel för styrelse sittning eller mindre grupper.

På hotellet, en trappa ner har vi ett styrelserum med plats för upp till 2-8 personer. Här kan ni konferera och avsluta dagen med en middag för er själva.

Konferensaktiviteter

När du har konferens hos oss på V Hotel finns det mängder med aktiviteter att göra tillsammans med konferensgruppen. Närheten till havet gör att det är många kustnära aktiviteter och till middagen finns både underhållning och duktiga inspirerande talare.

OM V HOTEL

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel. En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma.