Erbjudande

Helsingborg med omnejd har så mycket att erbjuda. Golf på en mästerskapsbana, skratt på Fredriksdalsteatern, en dagstur till Köpenhamn eller konstmuseet Louisiana, en klassisk tura över sundet för att fynda i Helsingör… Helsingborg är även en av Sveriges restaurangtätaste städer med många högt rankade restauranger så varför inte boka in en gastronomisk weekend? Överraska din käresta med en romantisk helg eller ta en nöjesweekend kombinerat med spa tillsammans med vännerna. För att göra det enkelt för dig att välja har vi satt ihop några bra paket.
Möjligheterna är många och vi lovar att V Hotel Helsingborg skapar en känsla som får er att känna er som hemma, oavsett vilket paket ni väljer. Läs mer här om vad som erbjuds i Sundets pärla!

VÅRA ERBJUDANDEN

BRÖLLOP, GOLF, WINE & DINE - YOU NAME IT!

Helsingborg med omnejd har så mycket att erbjuda. Golf på en mästerskapsbana, skratt på Fredriksdalsteatern, en dagstur till Köpenhamn eller konstmuseet Louisiana, en klassisk tura över sundet för att fynda i Helsingör…

Passa på erbjudande

Vi erbjuder ett antal rum till mycket förmånligt pris.

Frukostbuffé och boende ingår i paketet.
Passa på! Det finns fåtal rum till detta låga pris, först till kvarn gäller.

Golfpaket

Våren är på ingång och dags att plocka fram golfklubborna!

Spela högkklassig golf på natursköna Rya GK, spela 18 unika hål längst med kustsidan av härliga Öresund, endast 15 minuters bilväg från hotellet. Rya GK är en av landets mest välrenommerade golfbanor och en av dem äldsta i Sverige.

All Inclusive Special

Varva ner framför brasan medan mörkret faller över city i centrala Helsingborg. Avnjut en härlig trerätters från den nykomponerade menyn av klassiskt franska smaker vår Bistro. Ett All Inclusive Paket med extra av allt!

 

All Inclusive Special

Varva ner framför brasan medan mörkret faller över city i centrala Helsingborg. Avnjut en härlig trerätters från den nykomponerade menyn av klassiskt franska smaker vår Bistro. Som smaksäkert kompletteras med utsökta dryckesrekommendationer från vår egen vinkällare.

Somna mätt efter maten i våra mjuka sängar och unikt designade rum som ger en äkta hemma hos känsla.

Alltså en helg i äkta All-inclusive Special anda!

 

GOLFPAKET RYA

Våren är på ingång och dags att plocka fram golfklubborna!

Golfpaket 2-rätters middag & Greenfee på Rya GK

Spela högkklassig golf på natursköna Rya GK, spela 18 unika hål längst med kustsidan av härliga Öresund, endast 15 minuters bilväg från hotellet. Rya GK är en av landets mest välrenommerade golfbanor och en av dem äldsta i Sverige.

Just nu erbjuder vi förmånliga priser på boende och greenfee inför vårens intåg.

 

 

BRÖLLOPSPAKET

Gör er bröllopsnatt till något extra. Efter festen väntar ert lyxiga rum på V Hotel Helsingborg för en mysig avslutning på er stora dag. Kryp in i sköna morgonrockar och tofflor, och njut av champagne, choklad och jordgubbar på rummet. Er första dag som äkta makar börjar med frukost på rummet. Stressa inte, ligg kvar och njut för sen utcheckning ingår.

 

Boende för gästerna

Med en bokningskod får gästen rabatterat pris på boende och all nödvändig information så att ni kan fokusera på alla andra arrangemang.

Cocktailparty

Varför inte ordna en samling kvällen före bröllopet? Ett minglande cocktailparty med tilltugg är ett bra sätt för alla gäster att bekanta sig med varandra.

Bröllopssvit

I vårt 1700-talshus har vi skapat ett magiskt rum för speciella dagar. Högst upp och öppet upp till taknocken ligger vår bröllopssvit. Här finns en skön hall, walk in closet, ett härligt och stort sov- och vardagsrum med särskilt utvalda möbler, kristallkrona och mycket atmosfär. Det rymliga badrummet har ett runt badkar med gott om plats för två, en schäslong och separat dusch- och toalettrum. Här finns allt för att förbereda bruden och brudnäbbarna för dagens händelser.

Champagnebrunch

Dagen efter är vi det perfekta stället för att samla alla gäster till en champagnebrunch, där skratt och glädje, kramar och lyckönskningar kan få delas innan den stora resan tar vid.

Låt oss göra er stora dag så mycket enklare. Kontakta oss på 042-14 44 20 eller info@vhotel.se

TURA-PAKETET

Upplev Helsingborgs största och populäraste tradition. Att ”tura” till Helsingör i Danmark är något som uppskattas av alla och som ofta förknippas med Helsingborg. På båtresan över njuter ni av en klassisk dansk smörrebröd och en Carlsberg. Strosa sedan runt i charmiga Helsingör med butiker, gränder och mysiga caféer.

OM V HOTEL

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel. En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma.