Erbjudande

Helsingborg med omnejd har så mycket att erbjuda. Golf på en mästerskapsbana, skratt på Fredriksdalsteatern, en dagstur till Köpenhamn eller konstmuseet Louisiana, en klassisk tura över sundet för att fynda i Helsingör… Helsingborg är även en av Sveriges restaurangtätaste städer med många högt rankade restauranger så varför inte boka in en gastronomisk weekend? Överraska din käresta med en romantisk helg eller ta en nöjesweekend kombinerat med spa tillsammans med vännerna. För att göra det enkelt för dig att välja har vi satt ihop några bra paket.
Möjligheterna är många och vi lovar att V Hotel Helsingborg skapar en känsla som får er att känna er som hemma, oavsett vilket paket ni väljer. Läs mer här om vad som erbjuds i Sundets pärla!

VÅRA ERBJUDANDEN

BRÖLLOP, GOLF, WINE & DINE - YOU NAME IT!

Helsingborg med omnejd har så mycket att erbjuda. Golf på en mästerskapsbana, skratt på Fredriksdalsteatern, en dagstur till Köpenhamn eller konstmuseet Louisiana, en klassisk tura över sundet för att fynda i Helsingör…

KÄRLEKSPAKET

Fira kärleken på mysiga V Hotel i Helsingborg.

Checka in i ett av våra fina dubbelrum där det väntar 1/2 flaska mousserande, rosor och choklad som start på en minnesvärd kväll. Sov sedan gott och njut av en god frukost vid brasan dagen därpå.

Christmas Special
- All Inclusive -

Vi behöver ta hand om varandra och våra närmaste i dessa tider, ett avbrott från osäker vardag har sällan varit mer efterlängtat. Välkommen hem till V Hotel - för dig och din närmsta - i en smittfri, varm och mysig miljö i centrala Helsingborg.

Bo mysigt och somna mätt
Boende + 2-rätters

Stanna över för en natt eller två i Helsingborg! Njut av en välsmakande middag i franska Bistro V, somna därefter sött och mjukt i ett av våra unikt designade och lyxiga rum.

Erbjudandet inkluderar boende och 2-rätters middag på Bistro V

Christmas Special – All Inclusive –

Varva ner framför brasan medan mörkret faller över city i centrala Helsingborg. Avnjut en härlig trerätters från den nykomponerade menyn av klassiskt franska smaker vår Bistro. Som smaksäkert kompletteras med utsökta dryckesrekommendationer från vår egen vinkällare. Somna mätt därefter i våra mjuka sängar och unikt designade rum som ger en äkta hemmakänsla.

Alltså en helg i äkta All-inclusive Christmas Special!

✔ Rum i ett av våra omtyckta hotell i centrala Helsingborg
✔ Morgonrock & tofflor
✔ Härlig Franskinspirerad 3-rätters och tillhörande vinrekommendation på hotellets restaurant Bistro V
✔ Frukostbuffé

Från endast 990 kr per person.

Varm välkommen!

 

KÄRLEKSPAKET

Fira kärleken på mysiga V Hotel i Helsingborg.

Checka in i ett av våra fina dubbelrum där det väntar 1/2 flaska mousserande, rosor och choklad som start på en minnesvärd kväll. Sov sedan gott och njut av en god frukost vid brasan dagen därpå.

✔Choklad
✔Halv flaska mousserande
✔Frukost
✔Rosor

 

.

.

 

 

 

Bo härligt och somna mätt i vinter

Stanna över för en natt eller två i Helsingborg! Njut av en välsmakande middag i vår franska Bistro V, somna sött och mjukt därefter i ett av våra unikt designade och lyxiga rum.

Erbjudandet inkluderar boende och 2-rätters middag på Bistro V

 

BRÖLLOPSPAKET

Gör er bröllopsnatt till något extra. Efter festen väntar ert lyxiga rum på V Hotel Helsingborg för en mysig avslutning på er stora dag. Kryp in i sköna morgonrockar och tofflor, och njut av champagne, choklad och jordgubbar på rummet. Er första dag som äkta makar börjar med frukost på rummet. Stressa inte, ligg kvar och njut för sen utcheckning ingår.

 

Boende för gästerna

Med en bokningskod får gästen rabatterat pris på boende och all nödvändig information så att ni kan fokusera på alla andra arrangemang.

Cocktailparty

Varför inte ordna en samling kvällen före bröllopet? Ett minglande cocktailparty med tilltugg är ett bra sätt för alla gäster att bekanta sig med varandra.

Bröllopssvit

I vårt 1700-talshus har vi skapat ett magiskt rum för speciella dagar. Högst upp och öppet upp till taknocken ligger vår bröllopssvit. Här finns en skön hall, walk in closet, ett härligt och stort sov- och vardagsrum med särskilt utvalda möbler, kristallkrona och mycket atmosfär. Det rymliga badrummet har ett runt badkar med gott om plats för två, en schäslong och separat dusch- och toalettrum. Här finns allt för att förbereda bruden och brudnäbbarna för dagens händelser.

Champagnebrunch

Dagen efter är vi det perfekta stället för att samla alla gäster till en champagnebrunch, där skratt och glädje, kramar och lyckönskningar kan få delas innan den stora resan tar vid.

Låt oss göra er stora dag så mycket enklare. Kontakta oss på 042-14 44 20 eller info@vhotel.se

GOLFPAKET

Helsingborg med omnejd kallas av många för Sveriges golf-eldorado.
Tack vare vårt klimat finns här fina banor från tidig vår till sen höst.
Det, och det stora utbudet av banor, får golfare att vallfärda hit från hela landet.
Vi erbjuder en rad olika paket med spel på Vasatorp, Rya och Söderåsen.

Kombinera golfupplevelserna med att bo bra mitt i city med stadens shopping- och nöjesutbud precis utanför dörren. Ät och umgås i Bistro V, en populär mötesplats för helsingborgare.

För att boka vårt Golfpaket: vänligen kontakta oss på
042 14 44 20 eller på info@vhotel.se

TURA-PAKETET

Upplev Helsingborgs största och populäraste tradition. Att ”tura” till Helsingör i Danmark är något som uppskattas av alla och som ofta förknippas med Helsingborg. På båtresan över njuter ni av en klassisk dansk smörrebröd och en Carlsberg. Strosa sedan runt i charmiga Helsingör med butiker, gränder och mysiga caféer.

OM V HOTEL

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel. En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma.